luni, 18 mai 2009

5 piese MuSt ale sezonului

Vara suntem mai indraznete. Adoram culorile tari si parfumurile florale. Ne accesorizam cu palarii si ochelari XXL si purtam haine din materiale vaporoase. Hainele exprima atitudinea si totodata ne definesc personalitatea. Coco Chanel afirma: "The best color in the whole world, is the one that looks good, on you!”...de aceea avem libertatea de a ne juca, de a face cele mai neobisnuite combinatii si de a ne exprima liber gusturile si parerile. Putem deveni oricine vrem noi si putem adopta orice look, de la cel romantic, la cel vintage, poate chiar old school sau wild, electric.


1. Rochia din voal va ramane mereu una dintre cele mai buna alegeri pe timpul sezonului estival. Emana fragilitate si ofera un aer romantic persoanei care o porta, dar in acelasi timp exprima multa eleganta si stil.

2. Sandalele reprezinta de asemenea un element care ne poate ajuta sa ne definim tinuta. Incaltamintea cu toc ne ofera gratie si ne pune in evidenta picioarele. Insa si incaltamintea cu talpa joasa poate fi la fel de cocheta.















3. Geanta aleasa cu atentie poate completa perfect tinuta si de asemenea poate oferi un plus de originalitate. De la posete-bijuterii pana la genti XXL, totul ne este permis in aceasta vara.



4. Accesoriile evidentiaza acele parti ale corpului unde sunt atasate. Astfel trebuie sa ne gandim ce vrem sa accentuam atunci cand le purtam.




















5. Parfumul constituie piesa de rezistenta atat a intregului look, cat si a fiecarui sezon. Coco Chanel afirma ca : “A girl should be two things: classy and fabulous”, iar acest lucru nu il obtii decat cu esenta ideala de parfum. Printre cele mai bine cotate si admirate parfumuri de catre femei sunt:















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu