marți, 19 mai 2009

Relaxeaza-ti simturile

Lifestyle : Film>carte>muzica>teatru>evenimente



DUPLICITY

Filmul are un plus de dinamism si o atmosfera optimista. Regizorul Tony Gilroy, care si-a demonstrat, ca scenarist, talentul pentru thriller (Dolores Claiborne) si suspans (The Bourne Identity), promite relaxare si senzualitate si se tine de cuvant. De la bun inceput ne sunt fluturati pe la nas doi spioni experti, Claire (Julia Roberts) si Ray (Clive Owen), explozivi de sexy si foarte atrasi unul de celalalt. Cei doi sunt angajati la doua corporatii rivale, iar fisa postului lor include protectia unui produs destinat sa-i aduca profituri imense celui care detine patentul. Numai ca amandurora le vine ideea de-a fura formula produsului. Vor reusi oare cei doi sa fie la fel de stilati precum irezistibilii Peter O'Toole si Audrey Hepburn in inegalabilul "Cum sa furi un milion?"
Va doresc vizionare placuta! http://www.cinemagia.ro/filme/duplicitate-duplicity-25110/




DREPT DE VIATA SI DE MOARTE - Amelie Nothomb

Un basm modern, cu intriga politista, avand-o ca autoare pe Amelie Nothomb, scriitoare belgiana foarte prolifica: volumul de fata este cea de-a 17-a ei carte. Nascuta La Kobe, in Japonia, fosta adolescenta anorexica, Amelie Nothomb marturisea ca a reusit sa se impace cu sine abia la 34 de ani. Primul ei roman, publicat in 1992, a avut un succes extraordinar, dar cartea care i-a adus notorietate internationala a fost Uimire si cutremur, ecranizata si distinsa cu Marele Premiu al Academiei Franceze. Polirom, 192 pagini, 23lei



OM DE LUT - Alexandrina Hristov

Discul de debut al Alexandrinei Hristov, noua revelatie de peste Prut, cuprinde un mix de R&B, jazz, funk, soul, justificat probabil de cautarile inerente oricarui inceput. Vocea imi pare "overqualified" pentru oricare din aceste stiluri: ascultand-o, tot asteptam sa se dezlantuie. Dar si asteptarea are farmecul ei.





Alexandrina Hristov - Om de lut
Asculta mai multe audio Muzica »


TEATRUL ACT: FLORI, FETE, FILME SAU BAIETI
(de Mimi Branescu, regia Vlad Masacci, cu: Mirela Oprisor, Simona Cuciurianu, Sorin Poama, Andrei Mateiu) Doua fete, doi baieti si foarte multe clisee despre cum indragosteala se transforma in blazare, magia in rutina si, in cele din urma atractia in dispret. Dramaturgul Mimi Branescu, pe care il cunoasteti si ca actor, din filmele "noului val romanesc", construieste un spectacol plin deumor, cu replici naturale si joc actoricesc sincer, iar "cliseele" de care vorbeam nu sunt altceva decat situatii desprinse din viata.
Calea Victoriei nr.126, r
ezervari la 021/310.31.03

NIRVANA, The Ultimate Pleasure


Nestle Ice Cream Romania si agentia Publicis le-au dat un test fotografilor Cosmin Gogu si Gabriel Hennessey: "Nirvana, The Ultimate Pleasure". Cei doi artisti au folosit inghetata ca sursa de inspiratie. Care a fost viziunea lor artistica pe acesta tema? Fotografiile vorbesc de la sine.




















Un comentariu: